Apua ja ohjeita

Miten poistan yhteyden TripAdvisor- ja Facebook-tilieni välillä?

Kun kirjaudut sisään TripAdvisoriin Facebook-tunnuksillasi, tilisi pysyvät linkitettyinä, vaikka kirjautuisit ulos ja takaisin sisään toiseen tiliin.

Jos haluat pysyvästi poistaa yhteyden TripAdvisor- ja Facebook-tiliesi välillä, siirry TripAdvisor-profiilisi Facebook-asetuksiin ja napsauta Poista yhteys.

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?