Mitä minun pitäisi tehdä, jos saan virheviestin kirjautuessani sisään Facebook-tunnuksilla?

On muutamia syitä, jotka saattavat aiheuttaa virheviestin kirjauduttaessa TripAdvisoriin Facebook-tunnuksilla:

• Olet saattanut aikaisemmin yhdistää TripAdvisorin Facebook-sovelluksesi TripAdvisor-tiliisi.
  • Olet saattanut aikaisemmin yrittää kirjautua sisään TripAdvisoriin Facebook-tunnuksilla.
  • Sinulla saattaa olla useampi kuin yksi Facebook- tai TripAdvisor-tili.
  • Saatat käyttää TripAdvisoria tai Facebookia jaetulla tietokoneella.

Useimmiten virheviestin saaneet käyttäjät ovat yrittäneet yhdistää Facebook-tilinsä TripAdvisor-tiliin, vaikka kyseinen Facebook-tili on jo yhdistetty eri TripAdvisor-tiliin.

Jos saat virheviestin, kun yrität kirjautua sisään TripAdvisoriin Facebook-tunnuksilla, kopioi virheviestin teksti ja lähetä se meille virheruudussa näkyvän yhteydenottolinkin kautta.

Autamme sinua tutkimaan, miksi saat virheviestin, ja selvittämään ongelman. Kun otat meihin yhteyttä, kerro kaikki tiedot, joista saattaa olla hyötyä, kuten Facebook- ja TripAdvisor-tiliesi määrä ja se, käytätkö jaettua tietokonetta.