Miksi joissakin arvosteluissa on merkintä TripAdvisorin arvioija Facebookissa?

Vuonna 2008 aloimme tuoda ravintoloiden arvosteluja Local Picks -sivustolta. Tarkoituksena on tarjota sinulle mahdollisimman paljon tietoa ravintoloista, joista olet kiinnostunut. Vaikka monet näistä arvosteluista sisältävät jäsenen TripAdvisor-näyttönimen, jotkut Local Picks -käyttäjät eivät ole vielä luoneet näyttönimiä. Heidän arvostelunsa näkyvät merkinnällä TripAdvisorin arvioija Facebookissa.