Miten kirjaudun sisään Facebook-tunnuksilla?

Tärkeä vinkki: Ennen kuin kirjaudut sisään Facebook-tunnuksilla, varmista, että verkkoselaimestasi ei ole kirjauduttu jonkun toisen henkilön TripAdvisor- tai Facebook-tilille. Ole erityisen varovainen käyttäessäsi jaettua tietokonetta (esimerkiksi julkista tai perheen tietokonetta) – muutoin saatat yhdistää väärät tilit!

Voit yhdistää Facebook-profiilisi TripAdvisoriin muutamalla eri tavalla:

• Jos olet jo kirjautunut sisään TripAdvisoriin, napsauta sinistä Yhdistä-painiketta milloin tahansa. Painikkeen pitäisi näkyä jokaisen TripAdvisor-sivun oikeassa yläkulmassa.
  • Jos olet rekisteröimässä uutta TripAdvisor-tiliä, napsauta Liity-kohtaa minkä tahansa TripAdvisor-sivun ylänurkassa ja napsauta sitten Kirjaudu sisään Facebook-tunnuksilla -painiketta. Sinun on annettava Facebook-käyttäjätunnuksesi ja -salasanasi, jos et ole juuri sillä hetkellä kirjautunut sisään Facebookiin.

Kun olet yhdistänyt Facebook- ja TripAdvisor-tilisi, sisäänkirjautuminen TripAdvisoriin ja sieltä ulos kirjautuminen kirjaa sinut sisään/ulos myös Facebookissa, ja päinvastoin.

Lue lisää Facebook-jakamisesta ja Facebookin pikaräätälöinnistä tai siitä, miten voit poistaa yhteyden Facebook- ja TripAdvisor-tiliesi välillä.