Mikä on Kaverisi-sivu?

Kaverisi-sivulla näet tietoa siitä, missä kaverisi ovat matkustaneet.

Tällä sivulla näet, mitä kaverisi ovat tehneet TripAdvisorissa:

• Selaamalla kavereidesi viimeaikaisia arvosteluja voit pysyä ajan tasalla heidän matkustelustaan ja saada inspiraatiota omille matkoillesi.
  • Katso kartalta, missä kaupungeissa ja maissa TripAdvisor-kaverisi ovat käyneet. Vinkki: napsauta Näytä suurempi kartta -linkkiä, niin voit selata kaveriesi matkakarttoja yksitellen napsauttamalla heidän valokuviaan.
  • Kokeneet arvioijat -luettelosta näet, ketkä kavereistasi ovat kirjoittaneet eniten arvosteluja ja saaneet eniten Kiitos avusta -ääniä.