Apua ja ohjeita

Miksi jaettu sisältöni ilmestyy Facebookiin?

Facebook näyttää aikajanallasi ja muualla Facebookissa jakamasi sisällön.

Voit aina päättää itse, kuka näkee toimintasi. Kun kirjaudut sisään TripAdvisoriin Facebook-tunnuksilla ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään valitsemaan, kuka voi nähdä jakamasi toiminnan. Oletusasetuksena on Facebook-kaverisi, mutta voit muuttaa sitä milloin tahansa Facebookin yksityisyysasetuksissa.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?