Mikä on TripAdvisorin Facebook-sovellus?

TripAdvisorin Facebook-sovelluksen keskeinen ominaisuus on matkakartta, jonka avulla voit jakaa kavereillesi ja perheellesi paikat, joissa olet käynyt. Lisää paikkamerkkejä kartalle ja merkitse kaupungit, joissa olet käynyt, haluat käydä tai jotka ovat suosikkejasi. Facebook-kaverisi näkevät uutisvirrassaan, mitä paikkoja olet merkannut.

Voit lisätä karttaasi paikkamerkkejä kolmella tavalla:

• Merkitse kartan oikealla puolella olevasta suosittujen kaupunkien luettelosta kaupungit, joissa olet käynyt.
  • Hae kaupunkien nimiä hakukentällä, joka löytyy kartan vieressä olevan suosittujen kaupunkien luettelon yläpuolelta.
  • Lähennä karttaa kaksoisnapsauttamalla ja napsauta sitten aluetta lähellä kaupunkia, jonka haluat lisätä.

Jos olet TripAdvisorin jäsen, voit synkronoida matkakarttasi yhdistämällä Facebook- ja TripAdvisor-tilisi.

Lue ohjeet, miten merkkejä vaihdetaan tai poistetaan.