Miten muutan valokuvan kuvatekstiä?

Avaa sivuston tietokoneversio ja valitse profiilisivultasi Valokuvat-välilehti. Etsi valokuva, jonka kuvatekstiä haluat muokata. Napsauta valokuvan oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja valitse Muokkaa.

Mobiilisivustolla ainoa tapa muuttaa kuvatekstiä on poistaa valokuva ja julkaista se sitten uudelleen oikealla kuvatekstillä varustettuna. Valitse profiilisivultasi Valokuvat-välilehti ja etsi valokuva, jonka haluat poistaa. Napsauta valokuvan oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja valitse Poista. Julkaise valokuva uudelleen oikean kuvatekstin kera.

Yrityksen omistajat voivat muuttaa lisäämänsä valokuvan kuvatekstiä hallintakeskuksen Profiilin hallinta -osiossa.