Miten lisään valokuvan?

TripAdvisoriin voi lisätä valokuvia muutamalla eri tavalla.

Sivuston tietokoneversiossa: siirry kotisivulle ja valitse vasemmasta reunasta Julkaise valokuvia.

Mobiilisivustolla: napauta Koti-kuvaketta ja valitse sitten oikean alakulman tuntumasta sininen plus-kuvake.

Valokuvan lisääminen uuden arvostelun ohessa: Kirjoita uusi arvostelu matkailija-arvostelulomakkeen kautta. Lisää arvosteluun enintään 10 valokuvaa napsauttamalla Lisää valokuva -painiketta.

Jos käytät TripAdvisoria iPadilla, huomaathan, että voit lähettää valokuvia vain, jos käytössäsi on TripAdvisor-sovellus.

Jos olet yrityksen omistaja tai edustaja ja haluat lisätä valokuvia yrityksesi TripAdvisor-sivulle, tutustu yritysten omistajien valokuvaohjeisiin.