Miten voin lisätä valokuvan?

TripAdvisoriin voi lähettää valokuvia muutamalla eri tavalla.

• Valokuvan lisääminen uuden arvostelun ohessa: Kirjoita arvostelu matkailija-arvostelulomakkeeseen. Lisää arvosteluun enintään 10 valokuvaa napsauttamalla Lisää valokuva -painiketta.
  • Valokuvan lisääminen jo lähetettyyn arvosteluun: Siirry profiilisi Arvostelut-sivulle ja napsauta Lisää valokuvia -linkkiä sen arvostelun kohdalla, johon haluat lisätä valokuvan. Voit myös lisätä valokuvan miltä tahansa profiilisi kaupunkisivulta, jossa kaupungin kohdalla näkyy Oma osallistuminen -osio (esim. Oma Boston, MA, USA).
  • Valokuvan lisääminen ilman arvostelun kirjoittamista: napsauta Lisää valokuva -painiketta majapaikan, ravintolan tai nähtävyyden TripAdvisor-sivulla heti yrityksen ison kuvan alapuolella ja napsauta Tallenna.

Jos käytät TripAdvisoria iPadilla, huomaathan, että voit lähettää valokuvia vain, jos käytössäsi on TripAdvisor-sovellus.

Jos omistat yrityksen tai johdat sitä ja haluat lisätä valokuvia yrityksesi TripAdvisor-sivulle, lue yritysten edustajille tarkoitetut valokuvaohjeet.