Miten voin poistaa valokuvan?

Jos olet arvioija ja haluat poistaa lähettämäsi valokuvan, siirry yleisen tuen lomakkeeseen napsauttamalla tätä.

• Jos havaitset ongelman toisen jäsenen valokuvassa, napsauta lippukuvaketta kuvan alanurkassa ja valitse syy, miksi valokuva pitäisi mielestäsi poistaa.

Jos omistat yrityksen, jonka profiili on sivustollamme, ja haluaisit poistaa yritykseen liittyvän vanhentuneen tai virheellisen valokuvan, sinun on ensin selvitettävä valokuvan alkuperä:

• Lähettäjä on yrityksen johto – koskee myös ensisijaisia valokuvia: siirry hallintakeskukseen ja valitse Profiilin hallinta -välilehti.
  • Kumppanin sivuston isännöimä (Expedia, Orbitz jne.): ota suoraan yhteyttä sivustoon, sillä emme voi muuttaa kumppanisivustoilla olevia valokuvia.
  • Lähettäjä on matkailija: Jos valokuva esittää yrityksessäsi, sen lähellä tai sen ympäristössä koettua kokemusta, emme voi poistaa sitä. Jos valokuva ei esitä yritystäsi tai se on valokuvaohjeidemme vastainen, napsauta kuvan alanurkan lippukuvaketta ja valitse syy, minkä vuoksi kuva pitäisi mielestäsi poistaa.