Jaatteko henkilökohtaisia tietojani (kuten sähköpostiosoitteen) muille jäsenille?

Yksityisyytesi ja henkilötietojesi turvallisuus ovat TripAdvisorille erittäin tärkeitä. Kaikissa tekemissäsi julkaisuissa näytetään käyttäjänimesi (joko lempinimi tai näyttönimi), ei koko nimeäsi. Emme koskaan paljasta sähköpostiosoitettasi, koko nimeäsi, postiosoitettasi tai muita henkilötietoja muille TripAdvisorin jäsenille, ellet itse liitä niitä arvosteluun tai viestiin keskustelualueella, emmekä kavereillesi, jos luot yhteyden Facebookin kautta.

Kaikki profiilisi sivut, jotka näkyvät muille jäsenille, on selkeästi merkitty sanoilla ”tämän sivun tiedot ovat julkisia”. Lisätietoa tietosuojaperiaatteistamme saat napsauttamalla tätä.

Huomautus: Jos kirjaudut TripAdvisoriin Facebook-sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, Facebook-kaverisi voivat nähdä koko nimesi vieraillessaan TripAdvisorissa.