Apua ja ohjeita

Miten poistan yhteyden TripAdvisor- ja Google-tilieni välillä?

Kun kirjaudut TripAdvisoriin Google+ -tunnuksillasi, tilisi pysyvät linkitettyinä, vaikka kirjautuisit toisella tilillä ulos ja takaisin sisään.

Jos haluat poistaa yhteyden TripAdvisor- ja Google+ -tiliesi välillä pysyvästi, siirry TripAdvisor-profiilisi Linkitetyt tilit -sivulle ja napsauta Poista yhteys.

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?