Miten kirjaudun sisään Google+-tunnuksilla?

Tärkeä vinkki: Ennen kuin kirjaudut sisään Google+ -tilin kautta, varmista, että verkkoselaimesi ei ole kirjautunut jonkun muun TripAdvisor- tai Google+ -tilille. Ole erityisen varovainen, jos käytät samaa tietokonetta jonkun muun kanssa (julkista tai perheen yhteistä tietokonetta).

Voit liittää Google+ -profiilisi TripAdvisoriin useilla eri tavoilla.

• Jos luot uuden TripAdvisor-tilin:

1. Napsauta minkä tahansa TripAdvisor-sivun ylälaidassa Liity ja sitten Kirjaudu sisään Google-tunnuksilla.
  2. Kirjaudu sisään Google+ -käyttäjänimelläsi ja salasanallasi, ellet ole jo kirjautuneena Googleen.
  3. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun kirjaudut TripAdvisoriin Google+ -tunnuksillasi, näkyviin tulee Googlen ikkuna, jossa selostetaan, mitä tietoja Google luovuttaa TripAdvisorille. Voit aina itse päättää, annatko luvan tähän.
  • Jos sinulla on jo TripAdvisor-tili ja kirjaudut sisään:

1. Napsauta minkä tahansa TripAdvisor-sivun ylälaidassa Kirjaudu sisään ja napsauta sitten Kirjaudu sisään Google-tunnuksilla.
  2. Kirjaudu sisään Google+ -käyttäjänimelläsi ja salasanallasi, ellet ole jo kirjautuneena Googleen.