Mitä minun pitäisi tehdä, jos saan virheviestin kirjautuessani TripAdvisoriin Google+ -tunnuksilla?

Useimmiten virheviestin saaneet käyttäjät ovat yrittäneet yhdistää TripAdvisor-tilinsä Facebook-tiliin, vaikka he ovat aikaisemmin yhdistäneet sen Google+ -tiliinsä tai liittyneet eri Google+ -tilillä.

Jos saat virheviestin, kun yrität kirjautua sisään TripAdvisoriin Google+ -tunnuksilla, kopioi virheviestin teksti ja lähetä se meille virheruudussa näkyvän yhteydenottolinkin kautta.

Autamme sinua tutkimaan, miksi saat virheviestin, ja selvittämään ongelman. Kun otat meihin yhteyttä, kerro meille kaikki tiedot, joista saattaa olla hyötyä: esimerkiksi kuinka monta Facebook-, TripAdvisor- ja Google+ -tiliä sinulla on ja käytätkö jaettua tietokonetta.