Miksi sain sähköpostin, jossa kerrottiin salasanani vaihtumisesta?

TripAdvisor lähettää suojaustoimenpiteenä vahvistussähköpostin, kun jäsenen salasana on vaihdettu. Lähetämme sen kaikkiin tiliin liitettyihin sähköpostiosoitteisiin.

Jos et ole vaihtanut salasanaasi viime aikoina, mutta sait silti tämän sähköpostin, kannattaa vaihtaa salasana nyt.

Jos arvelet olevasi kirjautuneena sisään useilla laitteilla, voit kirjautua ulos kaikista istunnoista. Siirry Tilin asetukset -sivulle ja vieritä alas Kirjaudu ulos kaikista muista istunnoista -linkkiin asti.

Jos tarvitset lisää apua, ota meihin yhteyttä.