Mikä on Kysymyksiä ja vastauksia -osio?

Kysymyksiä ja vastauksia -osio on ominaisuus, jonka avulla matkailijat voivat esittää kysymyksiä yrityksestä ja saada nopeasti vastauksia yrityksen edustajilta, aiemmilta arvioijilta ja muilta matkailuyhteisömme jäseniltä.

Näin esität kysymyksen:

1. Siirry yrityksen profiilisivulle ja napsauta Kysymyksiä ja vastauksia -välilehteä.
  2. Napsauta kohtaa Esitä kysymys.

Näin vastaat kysymykseen:

1. Siirry yrityksen profiilisivulle ja napsauta Kysymyksiä ja vastauksia -välilehteä.
  2. Paikanna kysymys ja napsauta sen vieressä olevaa Vastaa-painiketta, tai jos olet ensimmäinen vastaaja, ala vain kirjoittaa kysymyksen alla olevaan tekstikenttään.

Vastauksen voi antaa yrityksen edustaja, joka on suoraan yritykseen yhteydessä oleva henkilö, tai kyseisen yrityksen arvostellut jäsen, joka näkyy kuvauksella ”Arvosteli tämän yrityksen”.

Jos vastaus on hyödyllinen, napsauta ylöspäin osoittavaa nuolta ja kiitä jäsentä avusta. Jos vastaus ei ole mielestäsi hyödyllinen, napsauta alaspäin osoittavaa nuolta.