Mikä on Juuri sinulle -ominaisuus?

Juuri sinulle -ominaisuus tarjoaa sinulle räätälöityjä hotellisuosituksia henkilökohtaisten mieltymystesi ja sivustolla tekemiesi matkatietohakujen perusteella.  Juuri sinulle -ominaisuuden kautta TripAdvisor käyttää aiemmin tekemiäsi hakuja ja julkaisuja ja antaa parempia, yksilöllisempiä tuloksia, joiden avulla löydät paremmin tarpeisiisi ja kiinnostuksenkohteisiisi sopivan hotellin.  Mitä enemmän käytät sivustoa ja osallistut sen toimintaan, sitä paremmin ominaisuus mukautuu yksilöllisiin matkailumieltymyksiisi.  Suosioindeksi on yhä saatavilla TripAdvisorissa, ja voit vaihtaa räätälöityjen tulosten ja yleisten suosioindeksiin perustuvien tulosten välillä ottamalla Juuri sinulle -ominaisuuden käyttöön tai pois käytöstä.

Miten poistan Juuri sinulle -ominaisuuden käytöstä?

Näin poistat Juuri sinulle -ominaisuuden käytöstä:

1. Etsi nimesi selainikkunasi oikeasta ylänurkasta ja valitse avattavasta valikosta Profiili.
  2. Napsauta sivun vasemmassa laidassa kartan yläpuolella kohtaa Oma TripAdvisor ja valitse Tilin asetukset.
  3. Etsi sivun alaosasta lihavoitu otsikko nimeltä Juuri sinulle ja poista valinta ruudusta, jonka vieressä lukee Näytä hotelleja Juuri sinulle -sijoituksen mukaan.

Kun valinta on poistettu, Muutokset tallennettu -viestin pitäisi ilmestyä vahvistuksena päivityksestä.

Miten järjestän hotellit suosioindeksin mukaisesti?

TripAdvisorin suosioindeksi luokittelee hotellit niiden TripAdvisor-arvostelujen ja -mielipiteiden määrän, laadun ja tuoreuden perusteella.  Voit järjestellä hotellit suosioindeksin mukaisesti valitsemalla Lajittelu-valikosta Sijoitus.