Mikä Menu-linkki on ja miten sitä hallitaan?

Menu-linkin voi lisätä TripAdvisorin ravintolaprofiileihin. Se on helppo ja näppärä tapa esitellä ravintolasi annoksia potentiaalisille asiakkaille.

Menun saa lisättyä profiiliin kahdella tavalla. Näin lisäät Menu-linkin ravintolasi profiiliin itse:

• Kirjaudu sisään yrityksesi hallintakeskukseen.
  • Valitse Profiilin hallinta.
  • Valitse avautuvasta valikosta Menu.
  • Kirjoita tai liitä menun URL-osoite kenttään.
  • Napsauta Lähetä.

Menu-linkin pitäisi ilmestyä ravintolasi profiiliin 24 tunnin kuluessa. Jos päivität menua usein tai kausittain, muista samalla päivittää menun URL-osoite yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Menun voi lisätä ravintolan profiiliin myös yhdysvaltalaisten kumppaneidemme kautta. Yhdysvalloissa sijaitsevilla ravintoloilla saattaa olla ulkopuolisen tahon toimittama menu. Tällöin linkin toimittaa TripAdvisorin kumppani SinglePlatform, Yext tai Locu. Jos ravintolasi on sopimussuhteessa johonkin näistä yhtiöistä, Menu-linkki näkyy automaattisesti ravintolasi TripAdvisor-profiilissa. Kun olet solminut sopimuksen kumppanimme kanssa, linkin ilmestymiseen profiiliin kuluu vielä 10–14 vuorokautta.

Jos haluat muokata kumppanin kautta lisättyä menua tai rekisteröityä kumppanin asiakkaaksi, ota yhteyttä suoraan SinglePlatformiin, Yextiin tai Locuun.

Jos sopimuksesi kumppanin kanssa on päättynyt, mutta Menu-linkki näkyy yhä ravintolasi profiilissa, ota meihin yhteyttä, jotta voimme poistaa sen.