Mitä ovat matkustustyylitunnisteet?

Matkustustyylitunnisteet kuvailevat yleistä matkustustyyliäsi. Voit tehdä profiilistasi yksilöllisemmän lisäämällä näitä matkustustyylitunnisteita, ja samalla autat luomaan parempia suosituksia muille matkailijoille. Matkustustunnisteet auttavat tekemään profiilistasi yksilöllisemmän. Näin se on hyödyllisempi muille matkailijoille, joilla on samat mieltymykset kuin sinulla, sillä he saavat matkustustyylilleen sopivia suosituksia.

Voit muokata tyylimieltymyksiäsi jäsenprofiilissasi tai tilisi asetussivulla.

1. Vieritä alaspäin kohtaan Matkustustyylitunnisteet.
  2. Valitse painiketta napsauttamalla kolme tai useampia parhaiten matkustustyyliisi liittyviä kuvaavia tunnisteita. Painike muuttuu valkoisesta vihreäksi, kun olet valinnut tyylimieltymyksen tunnisteen. Voit valita myös vähemmän kuin kolme tunnistetta, ja valintasi tallentuvat silti.
  3. Tallenna matkustusmieltymyksesi napsauttamalla Tallenna. Voit palata tälle sivulle milloin tahansa lisäämään tunnisteita tai muokkaamaan niitä.