Mitä voin tehdä, jos huomaan sivustolla arvostelun, joka on väärässä paikassa?

TripAdvisoriin lisätään  päivittäin yhä enemmän yrityksiä ja kiinnostuksen kohteita,  joten on ymmärrettävää, että arvostelun kirjoittaja saattaa epähuomiossa lähettää arvostelun väärään paikkaan. Kun näin käy, voit ilmoittaa siitä helposti valvojille:

1. Etsi arvostelun oikeassa alakulmassa oleva lippu ja napsauta Tee ilmoitus -kohtaa.
  2. Napsauta näkyviin tulevasta ruudusta kohtaa Arvostelu julkaistu väärässä paikassa.
  3. Jos tiedät, minne arvostelu kuuluu, napsauta Kyllä ja kerro meille oikea paikka. Jos et tiedä, minne arvostelu kuuluu tai olet epävarma, valitse Ei ja selitä, miksi arvostelu on mielestäsi väärässä paikassa.

Valvojat tarkastavat kaikki arvostelut, joista on tehty ilmoitus, ja tekevät tarvittavat muutokset.  Jos kyseessä oleva arvostelu on sinun kirjoittamasi, noudata näitä ohjeita.