Apua ja ohjeita

Kuinka voin ilmoittaa hotellini sulkemisesta?

Ymmärrämme, että jotkin yritykset haluavat poistaa profiilinsa, ja siihen voi olla monenlaisia syitä. Voimme kuitenkin poistaa profiilin vain, jos yritys on pysyvästi suljettu, sillä pyrimme olemaan kattava matkailutiedon lähde.

Jos majoitusyrityksesi on suljettu pysyvästi, ilmoita siitä toimittajillemme seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  1. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Yritys ja tili -linkkiä.
  2. Kun olet hallintakeskuksessa, osoita hiiren kohdistimella ylävalikon Profiili-kohtaa ja valitse avautuvasta valikosta Muokkaa yrityksen tietoja.
  3. Napsauta sinistä Sulje profiili -linkkiä ja täytä vaadittavat tiedot.

Toimittajamme pyrkivät vahvistamaan tämän muutoksen tarkastamalla yrityksesi virallisen verkkosivuston tai some-sisällön. Jos sulkemista ei voida vahvistaa, pyyntöä ei voida hyväksyä.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?