Miten muokkaan tai poistan yrityksen vastauksia?

Valitettavasti yrityksen vastauksia ei voi muokata. Voit kuitenkin poistaa vastauksen ja kirjoittaa uuden tilalle. Yrityksen vastauksen poistaminen:

1. Kirjaudu sisään hallintakeskukseen .
  2. Valitse sivun yläosan Arvostelut-valikosta Vastaa arvosteluihin.
  3. Valitse arvostelu, jossa olevan yrityksen vastauksen haluat poistaa.
  4. Napsauta Vastaus julkaistu -kohdan alapuolella olevaa Poista vastaus -linkkiä tai roskakorikuvaketta.

Huomautus: valitsemasi yrityksen vastaus poistetaan välittömästi, joten sinun kannattaa kopioida ja tallentaa teksti ennen poistokuvakkeen napsauttamista. Kun vastaus on poistettu, voit lähettää uuden.