Miten voin tarkastella yritykseni TripAdvisor-laskuja ja -maksuja?

Laskujen ja maksuhistorian tarkastelu ja tulostus käy helposti verkossa hallintakeskuksen kautta. Muista, että laskuihin ja laskutustietoihin pääsevät käsiksi vain yrityksen laskutettavat omistajat. Jos olet yrityksesi laskutettava omistaja, pääset alkuun seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään hallintakeskukseen osoitteessa tripadvisor.fi/Owners.
  2. Valitse yrityksesi.
  3. Osoita hiirellä Ohjeet ja asetukset -valikkoa ja valitse Laskutus ja maksut.
  4. Voit tarkastella laskuja ja valita niitä tulostettavaksi napsauttamalla Laskunumero-sarakkeessa olevaa sinistä linkkiä.

Jos kaipaat neuvoja maksutietojen päivittämiseen liittyen, käy TripAdvisor Insightsissa.