Miten voin tarkastella ProfiiliPlus-laskuja?

ProfiiliPlus-laskujen tarkastelu ja tulostus käy helposti hallintakeskuksen kautta. Muista, että laskuihin ja laskutustietoihin pääsevät käsiksi vain laskutettavat ProfiiliPlus-omistajat. Jos olet yrityksesi laskutettava omistaja, pääset alkuun seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään hallintakeskukseen osoitteessa tripadvisor.fi/Owners.
  2. Valitse yrityksesi.
  3. Osoita hiirellä sivun yläosassa olevaa Tuotteet-valikkoa. Valitse ProfiiliPlus-kohdan alta Tilin asetukset.
  4. Voit tarkastella laskuja ja valita niitä tulostettavaksi napsauttamalla Laskunumero-sarakkeessa olevaa sinistä linkkiä.