Missä voin nähdä luettelon seuraamistani henkilöistä?

Siirry profiilisivulle ja napsauta Seurataan-tekstin alla olevaa numeroa. Tällöin näet luettelon seuraamistasi kavereista ja matkailun asiantuntijoista.  Haluatko ehdotuksia siitä, ketä kannattaa seurata? Ehdotukset näytetään sivuston tietokoneversiossa. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä aloitussivulle ja napsauttaa Ketä kannattaa seurata -alueen Katso lisää -linkkiä, niin näet kiinnostuksenkohteisiisi perustuvia ehdotuksia.