מוקד העזרה

מה קורה אם שני אנשים מנסים לערוך מאמר של מטייל בו זמנית?

אם לחצת על 'ערוך' בדף שנערך על ידי חבר אחר, תקבל הודעה עם בקשה לחזור במועד מאוחר יותר. תוכל להציג את הגרסה העדכנית ביותר של הדף לפני הוספת התוכן שלך. בזמן שאתה עורך את הדף, אחרים לא יוכלו לבצע עריכות משלהם ולכן מומלץ לשמור את עבודתך ברגע שסיימת!

 

האם מאמר זה עזר לך?