מוקד העזרה

כיצד לחסום חשבונות ב-TripAdvisor

חסימת חשבונות היא תכונה שעוזרת לך לשלוט בחשבונות המשתמשים שאיתם תוכל לשתף פעולה ב-TripAdvisor. תכונה זו מסייעת למשתמשים להגביל חשבונות מסוימים ולא לאפשר להם לעקוב אחרי המשתמשים, לשלוח להם הודעות ישירות או לפרסם מחדש את התוכן שלהם.

כיצד לחסום חשבון ספציפי

  • עבור אל דף הפרופיל של החשבון שברצונך לחסום.
  • לחץ על סמל התפריט "…" ליד שם המשתמש.
  • לחץ על 'חסום את המשתמש'.
  • לחץ על 'חסום' במסך האישור.

דברים חשובים שכדאי לדעת על חסימת חשבונות

  • חשבונות שחסמת לא יכולים לעקוב אחריך ולך אין אפשרות לעקוב אחריהם.
  • חסימה של חשבון שאחריו אתה עוקב תסיר את החשבון מהמעקב שלך (ואת החשבון שלך מהמעקב שלו). אם החלטת לבטל את החסימה מחשבון זה, תתבקש להוסיף את החשבון למעקב שלך שוב.
  • חשבונות חסומים לא מקבלים הודעה לגבי חסימת החשבון שלהם. עם זאת, אם החשבון החסום ינסה לעקוב אחריך, לשלוח לך הודעה ישירה או לפרסם מחדש את התוכן שלך, אנחנו ניידע אותו שאין אפשרות להשלים את הפעולה.
  • לא תקבל הודעות מחשבונות שחסמת.

חשוב: TripAdvisor הוא פורום ציבורי לפרסום ולשיתוף של תוכן. חסימת משתמש לא תמנע ממנו לראות את התוכן הציבורי שלך או את הפרופיל הציבורי שלך, אבל התוכן שלך לא יוצג בפיד הטיולים של המשתמש הזה

האם מאמר זה עזר לך?