מוקד העזרה

כיצד ניתן לנתק את החשבונות שלי ב-TripAdvisor וב-Facebook?

מרגע שהתחברת ל-TripAdvisor דרך Facebook, החשבונות שלך מקושרים, גם אם תתנתק מאחד מהם ותתחבר שוב.

אם אתה מעוניין לנתק לצמיתות את החשבונות שלך ב-TripAdvisor וב-Facebook, עבור אל דף הגדרות ה-Facebook בפרופיל TripAdvisor שלך ולחץ על 'נתק'.

 

האם מאמר זה עזר לך?