מוקד העזרה

כיצד מופיע התוכן שאני משתף ב-Facebook?

Facebook יציג את התוכן שאתה משתף ב-Timeline שלך וכן במקומות אחרים ברחבי Facebook.

אתה תמיד בשליטה ויודע מי רואה את הפעילות שלך. בהתחברות הראשונה שלך ל-TripAdvisor דרך Facebook, תתבקש לבחור מי יוכל לראות את הפעילות שאתה משתף. הגדרות ברירת המחדל היא חברי ה-Facebook שלך אך באפשרותך לשנות זאת בכל עת באמצעות הדף 'הגדרות הפרטיות' ב-Facebook.

האם מאמר זה עזר לך?