Súgó

Fiók letiltása a TripAdvisoron

A Letiltás funkcióval szabályozhatja a más fiókokkal történő interakcióját a TripAdvisoron. E funkció segítségével a felhasználók korlátozhatják, hogy bizonyos fiókok kövessék őket, illetve közvetlenül üzenetet küldjenek nekik vagy tartalmat osszanak meg velük.

Adott fiók letiltása

  • Látogasson el a letiltani kívánt fiók profiloldalára.
  • Kattintson a felhasználó neve melletti „…” ikonra a menüben.
  • Kattintson a „Felhasználó letiltása” lehetőségre.
  • A megerősítő képernyőn kattintson a „Letiltás” gombra.

Néhány fontos tudnivaló a fiókletiltásról

  • Az Ön által letiltott fiókok a letiltás után nem tudják Önt követni, és Ön sem követheti őket.
  • Ha letilt egy fiókot, amelyet jelenleg követ, azzal megszünteti az adott fiók követését (és az sem fogja tudni követni Önt). Ha úgy dönt, hogy feloldja a fiók letiltását, akkor újra követnie kell az adott fiókot.
  • A letiltott fiókok nem kapnak értesítő figyelmeztetést arról, hogy letiltották őket. Ha viszont a letiltott fiók megpróbálja követni Önt, illetve közvetlen üzenetküldéssel vagy tartalommegosztással próbálkozik, az illető értesítést fog kapni arról, hogy a művelet nem hajtható végre.
  • Ön nem kap értesítést azoktól a fiókoktól, amelyeket letilt.

Fontos: A TripAdvisor egy olyan nyilvános fórum, amelyen tartalmakat tehet közzé és oszthat meg. Ha letilt egy felhasználót, az nem jelenti azt, hogy ő nem tekintheti meg az Ön nyilvános tartalmait és nyilvános profiloldalát, de az Ön tartalmai nem jelennek meg az illető Utazási hírfolyamában

Hasznos volt ez a cikk?