Hoe log ik in bij mijn Vakantiewoninginbox en kan ik mijn boeking bekijken?

Op de website:

Wij streven ernaar het plannen van je reis zo eenvoudig mogelijk te maken. Je kunt inloggen bij je Vakantiewoninginbox door het pictogram Profiel in de rechterbovenhoek te selecteren. Voer je inloggegevens (e-mailadres/Facebook-account) in voor toegang tot je TripAdvisor-account.

Via de mobiele app:

Ga naar Ik in de rechterbenedenhoek van de app en selecteer Inloggen of Vakantiewoninginbox uit de weergegeven lijst. Voer je inloggegevens (e-mailadres/Facebook-account) in voor toegang tot je TripAdvisor-account.

Zodra je bent ingelogd, kun je alle verzonden en ontvangen berichten bekijken. Selecteer het gesprek om de details van boekingen te bekijken. Je kunt vanuit hier:

• je boekingsgegevens bekijken: je kunt de data en inchecktijd van je verblijf, het betaalde bedrag, het openstaande saldo en de uiterste betaaldatum (indien van toepassing) zien
  • contact opnemen met de eigenaar: je kunt de contactgegevens van de eigenaar zien als je hem/haar wilt bellen. Je kunt de eigenaar ook rechtstreeks een bericht sturen via je Vakantiewoninginbox
  • betalen voor je reis: selecteer Saldo betalen om eventuele openstaande betalingen voor je reis te voldoen
  • je boeking annuleren: volg de link Boeking annuleren of selecteer Boeking bewerken als je je boeking wilt wijzigen, zoals de data of het aantal gasten