Biedt TripAdvisor Air Mile-promoties of -campagnes?

U heeft wellicht TripAdvisor Air Mile-promoties in het verleden gezien, maar onze loyaliteitsprogramma’s met luchtvaartmaatschappijen zijn in sommige markten in 2016 beëindigd. Alle deelnemers hebben een paar weken vóór het einde van het programma hierover een e-mailnotificatie ontvangen, dus controleer uw notificatie-instellingen voor e-mails om te zorgen dat u berichten zoals dit van ons ontvangt.

Als gevolg van het einde van bepaalde promoties kunnen we momenteel geen punten/miles verwerken, omdat we geen aan promotie gerelateerde gegevens meer hebben. Onze excuses voor het ongemak. We willen u bedanken voor uw deelname aan deze promotie.

Als u nog steeds een specifieke promotie op uw TripAdvisor-pagina ziet, dan is deze nog steeds beschikbaar. We laten het u in de toekomst via e-mail weten als er promoties beëindigd worden.