Hoe betaal ik met American Express?

Als je je boeking wilt betalen met een American Express-creditcard, selecteer dan Betalen met PayPal onder de selectie Betalingsgegevens wanneer je Boek nu kiest.

Als je klikt op Doorgaan naar PayPal word je doorgeleid naar de website van PayPal, waar je de betaling kunt voltooien. Zelfs als je geen PayPal-account hebt, kun je kiezen om als gast te betalen met een creditcard of betaalpas. Selecteer tot slot American Express.