Hoe voldoe ik de saldobetaling?

Je kunt het resterende saldo van je vakantie op elk moment betalen. Ga naar je Vakantiewoninginbox en klik op Nu betalen.

Je kunt betalen met een betaalpas, creditcard of via PayPal. Als je naar PayPal wordt geleid en met een betaalpas wilt betalen, selecteer dan Betalen als gast onderaan de pagina.

Wordt mijn saldobetaling automatisch afgeschreven?

Als je met een betaalpas of creditcard hebt betaald, hoef je je geen zorgen te maken: we schrijven de saldobetaling automatisch 10 dagen voor de betaaldatum af van dezelfde kaart. Ga naar je Vakantiewoninginbox om te bekijken wanneer de betaling wordt afgeschreven.

Vijf dagen voordat we het bedrag in rekening brengen op je kaart, sturen we je een herinnering via e-mail. Als je de betaling eerder wilt voldoen of een andere kaart wilt gebruiken, klik dan op Nu het saldo betalen in je herinneringsmail of volg de instructies in je Vakantiewoninginbox.

Als je je aanbetaling met PayPal hebt betaald, dan wordt de saldobetaling niet automatisch afgeschreven. Bekijk de betaaldatum van het saldo en voldoe je betaling door naar je Vakantiewoninginbox te gaan en op Nu betalen te klikken.

Wat gebeurt er als de automatische afschrijving mislukt?

Indien de automatische afschrijving niet lukt, laten we dit per e-mail weten zodat je de betaling handmatig kunt voldoen. We vermelden ook hoeveel tijd je nog hebt om de saldobetaling te voldoen.