Wat is een prijsopgave? (voor reizigers)

TripAdvisor Rentals biedt een veilig betaalsysteem aan, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om een vakantiewoning te boeken. Als je contact hebt opgenomen met de eigenaar over een vakantiewoning, moet hij of zij eventuele vragen beantwoorden en een prijsopgave sturen.

De prijsopgave bevestigt de data van je verblijf en bevat een specificatie van de kosten en de datum waarop het bedrag betaald moet zijn. Hierin staat ook de huurovereenkomst en het annuleringsbeleid.

Als je tevreden bent met de prijsopgave, dan hoef je deze alleen te accepteren en online te betalen. Klik op de knop Nu betalen in de e-mail die je van ons ontvangt of ga naar je Vakantiewoninginbox. Deze vind je rechtsboven op onze website in het uitklapmenu onder je naam. Voer je e-mailadres en boekingsreferentie in (bijv. BR123456) om je prijsopgave te bekijken en erop te reageren.

Als je vragen hebt over de prijsopgave, neemt dan rechtstreeks contact op met de eigenaar door de e-mail van ons te beantwoorden of ga naar je Vakantiewoninginbox en klik op De eigenaar een bericht versturen.