Hoe neem ik contact op met TripAdvisor?

Als je een vraag hebt, bekijk dan eerst ons Helpcentrum om te zien of je het antwoord hier kunt vinden. Typ één trefwoord in de zoekbalk voor de meest nauwkeurige zoekresultaten.

Voor reizigers

In het merendeel van de gevallen kan de eigenaar/manager van de accommodatie waarbij je wilt boeken (of al hebt geboekt) je vraag beantwoorden. Als je nog niet hebt geboekt, kun je hem of haar een e-mail sturen via het contactformulier in de advertentie.

Als je boeking is bevestigd, dan kun je inloggen bij je Vakantiewoninginbox door het e-mailadres dat je hebt gebruikt om te boeken en je wachtwoord in te voeren. Hier kun je:

• Je boekingsgegevens bekijken
  • Contact opnemen met de eigenaar/manager
  • Je reis betalen
  • Je boeking annuleren
  • Je data wijzigen
  • Meer informatie vinden over je accommodatie en over het inchecken, en een routebeschrijving bekijken

Voor eigenaren

Je kunt inloggen op je account voor hulp bij het beheren van je accommodaties en boekingen. Je kunt hier ook naar het Helpcentrum voor eigenaren gaan door in de rechterbovenhoek op het '?' naast je naam te klikken. Of stel je vragen aan Ollie, onze behulpzame digitale assistent!

Je vindt daarnaast stappengidsen in het centrum voor eigenaren die antwoord geven op verschillende vragen en je helpen bij het uitvoeren van bepaalde acties. Let op de stappengidsknoppen.

Heb je nog steeds hulp nodig? Dan kun je hier contact met ons opnemen.