Hoe maak en bewerk ik reislijsten?

Klik op het tabblad 'Contributions' in je profiel en selecteer 'Trip Lists'. Hier kun je je 'Recent Trip Lists' bekijken, de status van de lijsten zien, en de lijsten bewerken of verwijderen.

Een nieuwe reislijst te maken:

1. Klik op de knop 'Create a Trip List' in 'Recent Trip Lists'.
  2. Vul de sectie 'Overview' in.
  3. Klik op 'Continue to step 2' om een lijst te maken van plaatsen, attracties en bezienswaardigheden. Voeg beschrijvingen toe om je lezers te helpen!
  4. Optioneel kun je als laatste toevoeging kiezen voor categorieën waarin je reislijst valt, mensen die mogelijk je lijst willen lezen en seizoenen van het jaar waarop je lijst van toepassing is. Je kunt je reislijst ook taggen, zodat de lijst gemakkelijker gevonden kan worden.
  5. Vergeet je reislijst niet te publiceren! Als je een reislijst publiceert, blijft deze voor altijd op onze website staan, maar niet-gepubliceerde reislijsten vervallen 3 weken na de datum waarop ze zijn gemaakt.

Om een bestaande reislijst te bewerken, klik je op 'Edit' in 'Recent Trip Lists'. Als je de items in je lijst opnieuw wilt sorteren, kun je de pijlen omhoog en omlaag gebruiken.

Helaas kun je niet je eigen foto's toevoegen aan een reislijst, maar in sommige reislijsten kunnen foto's van de bijbehorende bedrijfspagina's op TripAdvisor worden afgebeeld.