Helpcentrum

Wat gebeurt er als twee gebruikers tegelijk een pagina proberen te bewerken?

Als je een pagina aanklikt om deze te wijzigen en een ander lid is er op dat moment al wijzigingen in aan het aanbrengen, dan ontvang je een bericht waarin je gevraagd wordt later terug te keren. Je zult de meest recente versie van de pagina te zien krijgen voordat je jouw inhoud toevoegt. Terwijl je wijzigingen aan het aanbrengen bent aan de pagina kunnen anderen de pagina niet bewerken. Sla je wijzigingen dus meteen op als je klaar bent met de revisie!


Was dit artikel nuttig?