Hoe kan ik een fout herstellen die ik heb gemaakt in een reizigersartikel?

Als je een fout maakt bij het wijzigen van een reizigersartikel, kun je deze eenvoudig corrigeren. We slaan alle oude versies van reizigersartikelen op zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken.

Terugkeren naar een voorgaande versie van het artikel:

• Ga terug naar het revisiescherm van het artikel door te klikken op 'Edit this page'.

• Onder 'Version History' vind je alle versies die ooit bestaan hebben voor de betreffende pagina. Je kunt zelfs de verschillen tussen twee versies zien door ze te selecteren en te klikken op 'Compare selected'.

• Kies de versie die je in plaats van de huidige versie wilt tonen en klik op 'Rollback'.