Hoe verstuur ik een bericht?

Berichten zijn een goede manier om een gesprek te starten met een ander lid. Op dit moment zijn berichten alleen mogelijk voor leden die onze desktopwebsite gebruiken.

Een bericht aan een lid verzenden terwijl u zijn/haar beoordeling aan het lezen bent:

1. Klik op de schermnaam van het lid. Deze wordt naast de beoordeling weergegeven.
  2. In het venster dat verschijnt klikt u op de link 'Een bericht versturen'.

U kunt iemand ook een bericht sturen vanaf zijn/haar profielpagina. Klik gewoon op de link 'Bericht verzenden' aan de rechterkant van de pagina.

Opmerking: het sturen van berichten  is automatisch geactiveerd wanneer u een TripAdvisor-account creëert. Indien u de optie 'Bericht verzenden' niet ziet op de profielpagina, heeft het lid de berichtenfunctie uitgeschakeld.