Wat is de Traveler IQ Challenge?

De Traveler IQ Challenge is een spel op basis van kaarten, gemaakt door TravelPod. We geven je hints over groepen steden, historische monumenten en reisbestemmingen, en dan is het jouw taak ze aan te geven op een kaart zonder teksten. Bij elke naam of hint die wordt getoond, begint de klok te tikken. Klik op de kaart om aan te geven waar je denkt dat de locatie zich bevindt. Je krijgt punten op basis van je nauwkeurigheid en snelheid.

Bij elk niveau wordt het spel een graadje moeilijker, en je mag pas naar een volgend niveau als je een bepaalde hoeveelheid punten hebt gescoord. Hoe meer punten je vergaart, hoe hoger je Travel IQ wordt. Als je klaar bent, kun je je score opslaan op je openbare TripAdvisor-profiel en deze op het tabblad Game-cijfers vergelijken met die van andere TripAdvisor-reizigers.

Je kunt het spel onderbreken door te kikken op de pauze-knop in het pop-upvenster met je score van de vorige vraag.

Als je Traveler IQ Challenge wilt spelen, klik je hier.