Wat is het Eco-leadersprogramma van TripAdvisor?

Het Eco-leadersprogramma biedt erkenning aan milieuvriendelijke hotels en B&B's. Hierdoor wordt het makkelijker voor reizigers om ecologisch verantwoorde gelegenheden te vinden en boeken. Deze gelegenheden worden gemarkeerd met een badge op hun TripAdvisor-pagina. Klik op de Eco-leadersbadge van een gelegenheid om een lijst van eco-initiatieven te bekijken.

We hebben dit programma ontwikkeld met de hulp van nationale en internationale experts uit de eco-industrie, waaronder het LEED Certification Program van de US Green Building Council, het VN-milieuprogramma, het ENERGY STAR-programma van de US Environmental Protection Agency en andere experts op het gebied van duurzaamheid.

Het programma is geheel vrijwillig en beschikbaar voor gelegenheden met eco-initiatieven die hun activiteiten willen promoten via TripAdvisor. Bedrijven nemen gratis deel aan het programma.