Hoe druk ik mijn opgeslagen reizen af?

<p> Ga als volgt te werk om een reis die je hebt opgeslagen, af te drukken:
<ol>
  • Ga naar je http://www.tripadvisor.nl/Saves" target="_new">Opgeslagen reizen-pagina.

• <li>Selecteer de reis die je wilt afdrukken in het uitklapmenu.</li>
    <li>Klik op de link Reis afdrukken. Hiermee open je een afdrukvriendelijke versie van je opgeslagen reis, inclusief eventuele aangepaste informatie, kaarten en opmerkingen.</li>
    <li>Klik op Afdrukken om de pagina af te drukken.</li>
    </ol><br />