Helpcentrum

Hoe bewerk of verwijder ik items die ik heb opgeslagen?

Je opgeslagen plaatsen, forumposts en andere items worden automatisch onderverdeeld in reizen, op basis van de steden of gebieden waarbij ze in de buurt liggen. Om een item te verwijderen of het te verplaatsen naar een nieuwe reis, beweeg je met je muis over de foto van het item en klik je op Bewerken.

Als je een reis wilt bewerken of verwijderen, selecteer je de reis die je wilt wijzigen in het uitklapmenu en klik je op Reisgegevens bewerken of op Reis verwijderen.
Was dit artikel nuttig?