Hoe sla ik een hotel of andere plek op die ik wil onthouden?

Tijdens het browsen op TripAdvisor kun je interessante accommodaties, restaurants, attracties, forumposts en andere items opslaan die je later wilt bezoeken.

Je kunt items zoals forumposts of hotels opslaan vanaf de TripAdvisor-pagina's waarop ze vermeld staan. Om een item op te slaan klik je op de knop Opslaan naast de naam van het item. Als je de knop Opslaan niet kunt zien, beweeg je je muis over de naam van het item dat je wilt opslaan.

Als je een item hebt opgeslagen, ga je naar de pagina Opgeslagen reizen om je reis te organiseren.

Als je problemen ondervindt bij het opslaan van een item, controleer dan eerst op je bent ingelogd op je TripAdvisor-account.