Hoe rapporteer ik als eigenaar of manager een beoordeling die in strijd is met de richtlijnen?

Wanneer moet ik een beoordeling rapporteren?

Als u denkt dat een beoordeling frauduleus of anderszins ongepast is, kunt u deze melden aan de hand van de onderstaande instructies.

We verwijderen de beoordeling wanneer we bevestigen dat deze in strijd is met onze beoordelingsrichtlijnen. Houd er echter rekening mee dat we beoordelingen niet controleren op feiten. We kunnen een beoordeling dus niet verwijderen omdat er onenigheid is over de inhoud.

Raadpleeg onze handleiding 'Potentiële chantage melden aan TripAdvisor' als iemand u bedreigt of chanteert. Hierin leest u hoe u ons zo snel mogelijk waarschuwt.

Hoe u een beoordeling kunt rapporteren

Om een beoordeling te rapporteren die volgens u niet voldoet aan onze richtlijnen, of die volgens u verdacht is, of onjuist is geplaatst op uw bedrijfspagina:

1. Log in bij het Management Center.
  2. Klik in het hoofdmenu van het Management Center op ‘Beoordelingen’.
  3. Selecteer ‘Een beoordeling betwisten.’
  4. Ga naar de sectie ‘Bezorgd over een beoordeling?’ en klik op ‘Lees onze richtlijnen en dien uw opmerkingen in’
  5. Laat ons in het daaropvolgende formulier weten wat de reden is voor uw geschil en selecteer de betreffende beoordeling.
  6. Laat uw opmerking achter in het opmerkingenveld waarin u tevens eventueel bewijs dat u heeft omschrijft.

U moet een geregistreerde eigenaar of vertegenwoordiger zijn om toegang te krijgen tot het Management Center. Om u te registreren volgt u de instructies op TripAdvisor.nl/Owners.

Tip: u kunt op een beoordeling reageren door er een managementreactie onder te plaatsen. Kom meer te weten over managementreacties.