Mag ik mijn gasten vragen een beoordeling te schrijven?

Absoluut! Het is heel slim om gasten te vragen een beoordeling te schrijven van uw gelegenheid. Hiermee laat u zien dat u hun feedback belangrijk vindt en dat u uw bedrijf graag wilt verbeteren.

U kunt de hulpmiddelen in het Management Center gebruiken om gasten eraan te herinneren om een beoordeling te schrijven. Log in en klik op het tabblad ‘Beoordelingen in het menu. Selecteer vervolgens ‘Beoordelingenservice’ om een e-mail te sturen aan recente gasten en vraag hen een een beoordeling te schrijven op TripAdvisor. U moet een geregistreerde eigenaar zijn om toegang te hebben tot het Management Center van uw gelegenheid. Ga naar tripadvisor.nl/Owners en volg de instructies om u te registreren.

Houd er rekening mee dat u uw gasten niets mag aanbieden in ruil voor een beoordeling. Zie deze handleiding voor meer informatie. Wij raden ook aan om gasten een beoordeling te laten schrijven als ze weer thuis zijn, dus vanaf hun eigen pc of mobiel apparaat.