Hoe kan ik als bedrijfsvertegenwoordiger melden dat een gast heeft gedreigd mij een slechte beoordeling te geven?

Hierna volgen enkele tips om potentiële chantage te melden aan TripAdvisor voordat de beoordeling wordt ingediend.

Laat werknemers het meteen aangeven als een gast met chantage dreigt.

Dien zo snel mogelijk een melding van een potentiële chantagebeoordeling in via het Management Center:

• Log in bij het Management Center.
  • Klik in het hoofdmenu van het Management Center op ‘Beoordelingen’.
  • Selecteer ‘Een beoordeling betwisten.’
  • Selecteer ‘Fraude rapporteren’ bij ‘Vertel ons wat het probleem is’:
  • Selecteer 'Rapporteer chantage/bedreiging' en verstrek op het formulier zo veel mogelijk details.
  • Bewaar zo veel mogelijk documentatie over de melding, zoals e-mails, voicemails, enz.

Als er een beoordeling met lage score wordt ingediend die overeenkomt met uw melding, wordt het Support Team op de hoogte gesteld. We nemen mogelijk contact met u op voor aanvullend bewijs waaruit blijkt dat er sprake is van chantage.

Houd er rekening mee dat onze rapportagefunctionaliteit alleen werkt voor beoordelingen die nog niet zijn ingediend. Deze is ook alleen van kracht als de informatie in de beoordeling overeenkomt met de inhoud van uw chantagemelding.

Indien er al een beoordeling is geplaatst waarbij u vermoedt dat er sprake is van chantage, kunt u de beoordeling melden.

Houd er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat de betreffende beoordeling verwijderd zal worden. We behandelen chantagemeldingen op individuele basis en bekijken aan ons beschikbare directe bewijzen en omliggende informatie voordat we een beslissing maken. Terwijl de beoordeling wordt onderzocht, raden we u aan een managementreactie te plaatsen zodat andere reizigers uw kant van het verhaal kunnen lezen. Lees meer over chantage in deze gids