Wat kan ik doen als mijn bedrijf tijdelijk gesloten is of geen reserveringen kan aannemen?

Volgens onze vermeldingsrichtlijnen moeten accommodaties, attracties en restaurants elk jaar ten minste 12 opeenvolgende weken geopend zijn.

Als uw bedrijf tijdelijk gesloten is en van plan is om weer open te gaan, ga dan naar het Management Center om de beschrijving van uw vermelding bij te werken. U kunt bijvoorbeeld de volgende informatie opnemen in de beschrijving:

• Dit seizoen tijdelijk gesloten
  • Wegens renovatie tijdelijk gesloten
  • Tijdelijk gesloten wegens natuurramp, brand, etc.

Als uw bedrijf weer open gaat, past u de beschrijving van uw vermelding weer aan en haalt u de verouderde informatie weg. Aan de slag:

1. Log in bij het Management Center.
  2. Klik op de sectie 'Vermelding beheren'.
  3. Selecteer het tabblad 'Ondersteuning voor vermeldingen' in het linkermenu en klik op de knop 'Sluiting melden'. U kunt eventueel aanvullende informatie voor onze redacteuren in de opgegeven ruimte vermelden.