Wat kan ik doen als mijn bedrijf tijdelijk gesloten is of geen reserveringen kan aannemen?

Volgens onze vermeldingsrichtlijnen moeten accommodaties, attracties en restaurants elk jaar ten minste 12 opeenvolgende weken geopend zijn.

Een bedrijf kan vanwege verschillende redenen tijdelijk sluiten. We raden bedrijfsvertegenwoordigers aan om de beschrijving van hun vermelding bij te werken als het bedrijf een bepaald seizoen gesloten is of een grote renovatie ondergaat en er geen vaste heropeningsdatum bekend is.

De bedrijfsbeschrijving bijwerken:

• Log in op uw Management Center.
  • Selecteer 'Vermelding beheren' in het hoofdmenu.
  • Klik op 'Naam en beschrijving'.
  • Werk de beschrijving bij in het Nederlands en alle andere talen die u wilt toevoegen.
  • Klik op 'Verzenden'.

Als de sluiting te wijten is aan een natuurramp, terrorisme of een grote renovatie met een specifieke heropeningsdatum, kunnen eigenaren TripAdvisor vragen een melding van een tijdelijke sluiting op de vermelding te plaatsen. Klik hier om ons hiervan op de hoogte te brengen.