Doorzoek het helpcentrum

Hoe voeg ik een foto of video toe aan mijn vermelding?

TripAdvisor Support -

Het is heel goed om foto’s of video’s toe te voegen. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven hiermee meer reizigers aantrekken. Voeg foto's of video's toe aan uw vermelding via het Management Center. Ga naar www.tripadvisor.nl/Owners om u te registreren bij het Management Center en aan de slag te gaan.

Zodra u ingelogd bent, selecteert u uw bedrijf in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik op ‘Profiel’, selecteer ‘Nieuwe foto’s toevoegen’ en volg de instructies voor het uploaden van bestanden. U kunt altijd terug naar deze pagina om later uw foto’s of video’s te beheren. Wilt u gedetailleerdere instructies? Raadpleeg deze handleiding voor meer informatie over het uploaden van foto’s en deze om te lezen hoe u promotiefilmpjes kunt maken.