Hoe voeg ik een foto toe aan mijn vermelding?

Het is heel goed om foto’s toe te voegen. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven hiermee meer reizigers aantrekken. Voeg foto’s toe aan uw vermelding via het Management Center. Ga naar Tripadvisor.nl/Owners om u te registreren bij het Management Center en aan de slag te gaan.

Zodra u ingelogd bent, selecteert u uw bedrijf in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteert u het in het uitklapmenu. Beweeg uw muis over het tabblad 'Vermelding beheren' en selecteer 'Foto's' om uw afbeeldingen te uploaden. U kunt altijd terug naar deze pagina om later uw foto’s te beheren.